Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou donderdag 14 februari 2019

Pompidou donderdag 14 februari 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Kris Latoir over de nieuwe ontdekkingen van uitgeverij het balanseer. Annelies Nagels maakte The Gulf Between in De Warande. Pieter T'Jonck zag 8.2 van Radouan Mriziga.
Het Paleis

Radouan Mriziga, 8.2

Kris Latoir organiseert met uitgeverij het balanseer op deze Valentijnsdag een tegendraadse romantische avond in Gouvernement, bxhoud hxt balansxxxr. En hij brengt één van zijn recentse ontdekkingen, 'Helblauw' van Thomas Meinecke.

Pieter T'Jonck zag de première van de dansvoorstelling 8.2 van Radouan Mriziga in Het Paleis. De voorstelling wordt ondersteund door fABULEUS en Moussem Nomadisch Kunstencentrum. 

Annelies Nagels stelde in De Warande in Turnhout de tentoonstelling The Gulf Between samen. Ze toont er kunstwerken waaruit alle kleuren verdwenen zijn en alleen zwart, wit en grijstinten overblijven. 

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Donderdag 14 februari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.