Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou donderdag 21 februari 2019

Pompidou donderdag 21 februari 2019Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat met Yves Petry over zijn nieuwe roman 'De Geesten' en trekt met Pieter-Paul Mortier naar het Artefact Festival in Leuven. Sam Steverlynck zag Robert Mangold bij Galerie Greta Meert.

Robert Mangold, Orange/Gray Four Panel Zone Painting, 1998

Yves Petry schrijft in zijn nieuwe roman 'De Geesten' over de drijfveren van Westerse hulpverleners in Afrika. Het boek verscheen bij Das Mag.

Het Artefact Festival in Leuven schetst dit jaar een wereld die volop in beweging is. Op de centrale tentoonstelling in STUK reflecteert een groep internationale kunstenaars over migratie, ecologie en politiek. Curator Pieter-Paul Mortier vertelt meer.

Galerie Greta Meert in Brussel brengt een overzicht van de Amerikaanse kunstenaar Robert Mangold. Sam Steverlynck ging kijken.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Donderdag 21 februari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.