Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou donderdag 28 maart 2019

Pompidou donderdag 28 maart 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Pieter Vermeersch over zijn tentoonstelling in M Leuven en met documentairemaker Ben Asamoah, te gast op Docville. Catherine Vuylsteke stelt de Turkse schrijfster Ece Temelkuran voor.
Miles Fischler

Pieter Vermeersch in M Leuven

Pieter Vermeersch toont in M Leuven een overzicht van zijn kunstpraktijk: een onderzoek naar schilderkunst en abstractie waarin verschillende dragers een rol spelen, van canvas tot marmer en architectuur.

Documentairemaker Ben Asamoah is te gast op Docville met zijn film Sakawa, een portret van de internetfraude-industrie in Ghana.

Catherine Vuylsteke las 'Verloren land' van de Turkse schrijfster Ece Temelkuran, verschenen bij Ambo Anthos. Daarin onderzoekt ze de opkomst van het populisme en vertrekt daarbij vanuit de situatie in haar thuisland Turkije. Ece Temelkuran is te gast op het Passa Porta Festival in Brussel.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - donderdag 28 maart 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.