Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op dinsdag 2 mei

Pompidou op dinsdag 2 meiKunst & Cultuur

Chantal Pattyn kijkt uit naar het Kunstenfestivaldesarts in Brussel, met directeur Christophe Slagmuylder en theatermakers Pieter De Buysser en Thomas Bellinck.

Van 5 tot 27 mei 2017 loopt het Kunstenfestivaldesarts in Brussel. Ook dit jaar staan er heel wat creaties van avontuurlijke podiumkunstenaars uit alle hoeken van de wereld op het programma. Directeur Christophe Slagmuylder stelt de nieuwe editie voor, samen met twee kunstenaars die nieuw werk presenteren tijdens het festival.

Pieter De Buysser trekt voor zijn nieuwe voorstelling 'The tip of the tongue' naar het Planetarium in Brussel. Een sprookje tussen de sterrenstelsels over de politieke en wetenschappelijke werkelijkheid van nu.

Thomas Bellinck onderzoekt de rol van digitale media in het controleren van migratiestromen richting Europa. 'Simple as ABC 2' is eerst te zien tijdens Op.Recht Mechelen en later op KFDA.

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.