Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op dinsdag 22 januari 2019

Pompidou op dinsdag 22 januari 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Marc Reugebrink over 'Zout'. Heleen Debruyne buigt zich over een nieuwe literaire hype: Sally Rooney. En Danielle van Zuijlen kijkt uit naar het openingsweekend van Kunsthal Gent.

Marc Reugebrink

Marc Reugebrink laat een nieuw boek los op de wereld: 'Zout'. Daarin staat een vreemde dorpsgemeenschap centraal, aangevoerd door Baron van Rüdersdorf Helmstadt. Het boek verscheen bij Querido.

De Ierse schrijfster Sally Rooney gaat over de tongen. In haar boek 'Normale mensen' draait het om een liefdesgeschiedenis aan het Trinity College in Dublin. Zou Heleen Debruyne het graag gelezen hebben? De Nederlandse vertaling verscheen bij Ambo Anthos.

Het voormalige Caermersklooster in Gent krijgt een nieuwe invulling als Kunsthal Gent. Het openingsweekend biedt een voorproefje van wat er de komende jaren te beleven valt. Danielle van Zuijlen vertelt er meer over.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Dinsdag 22 januari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Nicky Aerts

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Pompidou kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram