Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op dinsdag 27 maart 2018

Pompidou op dinsdag 27 maart 2018Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Christophe Vekeman over zijn nieuwe roman 'Mensen als ik' en met architect Willem-Jan Neutelings. Luuk van Middelaar las 'De hoofdstad' van Robert Menasse.

Christophe Vekeman, Foto: Mieke De Ley

Christophe Vekeman bespreekt wekelijks een boek in Pompidou. De ware reden daarvoor komt u te weten in 'Mensen als ik', zijn nieuwe roman waarin hij verslag brengt over zijn zoektocht naar zielsverwanten. Het boek verscheen bij De Arbeiderspers

'Ornament and Identity' is het nieuwe boek van Neutelings-Riedijk Architects. Via een staalkaart van recente projecten maken ze hun kijk op hedendaagse architectuur duidelijk: expressieve architectuur draagt bij aan een eigen identiteit in een geglobaliseerde wereld. Het boek verscheen bij Hatje Cantz.

Historicus en politiek filosoof Luuk van Middelaar las 'De hoofdstad' van Robert Menasse, de eerste roman die zich afspeelt binnen de verschillende geledingen van de Europese Unie. Het boek verscheen bij De Arbeiderspers.

 

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Nicky Aerts

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Pompidou kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram