Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op dinsdag 29 januari 2019

Pompidou op dinsdag 29 januari 2019Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat met Saskia De Coster over 'Nachtouders' en met Jan Lauwers over 'Begin the Beguine'. Christophe Vekeman brengt 'Cherry' van Nico Walker mee.

Begin the Beguine van Needcompany

Saskia De Coster vertelt in 'Nachtouders' hoe het moederschap tegenstrijdige gevoelens in haar opwekte. Het boek verscheen bij Das Mag.

In 2014 bracht Jan Lauwers een nooit opgevoerde theatertekst van John Cassavetes voor het eerst op de planken in het Burgtheater in Wenen. Nu is het stuk voor het eerst in België te zien, in een herwerkte versie. Belgische première in het Kaaitheater.

Christophe Vekeman las 'Cherry' van Nico Walker. De auteur is een Amerikaanse Irak-veteraan, maar zit momenteel een celstraf uit na een bankoverval. De Nederlandse vertaling verscheen bij De Bezige Bij.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Dinsdag 29 januari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.