Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op donderdag 31 mei 2018

Pompidou op donderdag 31 mei 2018Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat met Jeroen Theunissen over zijn nieuwe roman 'Jouw huid'. Frank Albers herlas de essays van Philip Roth en Christophe Vekeman brengt werk van Cynan Jones mee.

Jeroen Theunissen (c) Koen Broos

Jeroen Theunissen schreef met 'Jouw huid' een roman over Brussel in al haar uitersten, en over de liefde tussen een Europese lobbyist en een Afrikaanse illegale. Het boek verscheen bij De Bezige Bij.

Vorige week overleed de Amerikaanse schrijver Philip Roth. Vandaag publiceert De Bezige Bij een verzameling essays die de hele carrière van Roth overspannen: 'Waarom schrijven?'. Frank Albers las het.

De Welshe schrijver Cynan Jones is op zondag 3 juni te gast in Passa Porta. Christophe Vekeman dook in zijn nieuwe roman 'De lange droogte', verschenen bij Koppernik.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - donderdag 31 mei 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.