Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op donderdag 7 juni 2018

Pompidou op donderdag 7 juni 2018Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat met Bart Koubaa over zijn roman Ninja Nero en met Christophe Coppens over zijn nieuwe project bij De Munt. Catherine Vuylsteke las 'Tokio Mon Amour' van Ian Buruma.

Hertog Blauwbaards Burcht, repetitiefoto met Nora Gubisch, (c) S. Van Rompay - De Munt

Christophe Coppens regisseert voor de tweede keer een opera in De Munt. Na 'Het sluwe vosje' vorig jaar neemt hij dit keer 'Hertog Blauwbaards Burcht' en 'De Wonderbaarlijke Mandarijn' van Bela Bartok voor zijn rekening.

Bart Koubaa presenteert zijn nieuwe roman 'Ninja Nero', verschenen bij Querido. Een onschuldig vlammetje heeft grote gevolgen voor hoofdpersonage Jona Van Rein.

In 1975 trok Ian Buruma voor de eerste keer naar Tokio, en dat was het begin van een levenslange fascinatie. Over die intrigerende stad schreef hij nu 'Tokio mon amour', verschenen bij Atlas Contact. Catherine Vuylsteke bezocht Tokio zelf al meermaals en las het boek.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - donderdag 7 juni 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Nicky Aerts

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Pompidou kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram