Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op donderdag 8 november 2018 rechtstreeks vanop kunstbeurs Independent

Pompidou op donderdag 8 november 2018 rechtstreeks vanop kunstbeurs IndependentKunst & Cultuur

Chantal Pattyn trekt naar de opening van kunstbeurs Independent. Pompidou gaat live vanuit het Vanderborghtgebouw in Brussel.
Independent

Independent, Vanderborghtgebouw Brussel

De kunstbeurs Independent in Brussel is toe aan zijn derde editie. De beurs vindt nog altijd plaats in het Vanderborghtgebouw in Brussel, maar verschoof van april naar november.

Curator Vincent Honoré zet volop in op performance en live-beleving. De kunstenaar staat centraal op de beurs, en één van hen is Nel Aerts. Galeries van over de hele wereld nemen deel, waaronder Mendes Wood: naast vestigingen in Sao Paulo en New York hebben ze een galerie in Brussel, geleid door Carolyn Drake. Met debatten, screenings en rondleidingen wil Independent ook een ontmoetingsplaats voor de kunstwereld zijn, en dus is MuZee-directeur Phillip Van den Bossche ook aanwezig. En natuurlijk is dit ook de place to be voor kunstverzamelaars. Séverine Delen leidt de Collector's Circle van Independent.

Volgt u Pompidou al via de nieuwe Instagram? Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - donderdag 8 november 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.