Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op maandag 14 januari 2019

Pompidou op maandag 14 januari 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Pat Donnez over zijn roman 'Het interview' en met theatermaakster Aurelie di Marino. Chantal Desmet zag de film 'Colette'.

Colette

Het interview, als radiomaker is Pat Donnez er dag in dag uit mee bezig. Nu is 'Het interview' ook de titel van zijn nieuwe roman. Een ambitieuze journaliste kruist de degens met een oude diva. Verschenen bij Vrijdag.

Drukke maand, trouwens, voor Pat Donnez. Want op Klara in deSingel houdt hij Café Boon open, samen met Heleen Debruyne. Samen met Boonkenners en -liefhebbers grasduinen ze in het werk van Louis Paul Boon.

Aurelie di Marino maakte een nieuwe voorstelling bij Theater Antigone, Cerebriraptor. Daarin brengt ze 'een freakshow van het alledaagse'.

Chantal Desmet kent het werk van de Franse schrijfster Colette door en door. Ze ging kijken naar de biopic met Keira Knightley, die vanaf deze week in de zalen loopt.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Maandag 14 januari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.