Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op maandag 17 september 2018

Pompidou op maandag 17 september 2018Kunst & Cultuur

Maarten Beirens over Festival 20/21, Hannah De Meyer over haar monoloog 'New Skin', en Christophe Vekeman met 'De Hills' van Matias Faldbakken. En nu ook allemaal beschikbaar als podcast.

Festival 20/21

Festival 20/21 draait meer dan ooit om vernieuwing. Maarten Beirens blikt vooruit naar een nieuwe editie, met op het programma o.a. Abdel Rahman El Bacha met een marathon pianopreludes, Daan Janssens met een nieuwe compositie, en kamermuziek van Krzysztof Penderecki.

Hannah De Meyer brengt op het festival Love At First Sight haar monoloog New Skin, een voorstelling die alternatieve scenario's naar voor schuift voor een kapotte wereld.

Een restaurant uit langvervlogen tijden is het decor in De Hills van de Noorse schrijver Matias Faldbakken. Christophe Vekeman las het boek, dat verscheen bij Meulenhoff.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - woensdag 17 september 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.