Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op maandag 29 oktober 2018

Pompidou op maandag 29 oktober 2018Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat op de Boekenbeurs in Antwerpen met filosofe Alicja Gescinska en schrijver Jaap Robben. Christophe Vekeman brengt de verhalen van de Zwitserse schrijver Friedrich Dürrenmatt mee. Kom langs op de Lang Zullen We Lezen-stand in Hal 4.
Koen Broos

Alicja Gescinska

Filosofe Alicja Gescinska houdt van klassieke muziek. Vorig seizoen was ze seizoensdenker bij Concertgebouw Brugge. Nu schreef ze op vraag van Festival 20/21 in Leuven het essay 'Thuis in muziek', verschenen bij De Bezige Bij. Daarin onderzoekt ze hoe muziek een rol kan spelen in ons dagelijks leven.

Jaap Robben schrijft boeken voor zowel kinderen als volwassenen. In zijn nieuwe roman Zomervacht, verschenen bij De Geus, is de dertienjarige Brian aan het woord. Hij worstelt met zijn verstandelijk en fysiek beperkte broer.

Christophe Vekeman las drie verhalen van de Zwitserse schrijver Friedrich Dürrenmatt, gebundeld als De Val / Pech / Smithy door uitgeverij Athenaeum. Een trip van een Oost-Europees politbureau langs gepensioneerde gerechtsdienaren tot de New Yorkse maffia.

Volgt u Pompidou al via de nieuwe Instagram? Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - maandag 29 oktober 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Nicky Aerts

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Pompidou kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram