Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op woensdag 19 september 2018

Pompidou op woensdag 19 september 2018Kunst & Cultuur

Pure Rubens in Museum Boijmans van Beuningen, en het nieuwe boek van de Amerikaanse schrijver Richard Powers. Dat kreeg u op woensdag 19 september te horen in Pompidou op de radio, en is nu beschikbaar in de podcastversie.

In het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam loopt een unieke tentoonstelling over Rubens. 'Pure Rubens' brengt de collecties olieverfschetsen uit het museum in Rotterdam en uit het Prado in Madrid samen en brengt ze samen met bruiklenen uit prestigieuze internationale instituten. Curator Friso Lammertse vertelt er meer over.

De Amerikaanse schrijver Richard Powers is op bezoek in Flagey, op uitnodiging van Passa Porta. Frank Albers las zijn jongste boek, 'Tot in de hemel', verschenen bij Atlas Contact.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - woensdag 19 september 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.