Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op woensdag 26 september 2018

Pompidou op woensdag 26 september 2018Kunst & Cultuur

Brecht Evens over zijn nieuwe boek 'Het amusement', en Joachim Declerck en Bas Smets over de Brussels Urban Landscape Biennial in Bozar. De podcast van deze aflevering is ondertussen gratis downloadbaar.
Brecht Evens

Brecht Evens, Het amusement, Oogachtend

Brecht Evens stelt zijn nieuwe graphic novel voor. 'Het amusement' verscheen bij Oogachtend en verbindt de belevenissen van drie uiteenlopende twintigers in de grootstad.

De tweede editie van de Brussels Urban Landscape Biennial buigt zich over de rol van het water in stedelijk gebied. Hoe gaan we om met de stijging van het zeeniveau door de klimaatverandering? En welke oplossingen kan landschapsarchitectuur aanreiken? Een gesprek met curator Joachim Declerck en landschapsarchitect Bas Smets.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast pompidou - woensdag 26 september 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.