Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou op woensdag 3 oktober 2018

Pompidou op woensdag 3 oktober 2018Kunst & Cultuur

Over Raoul De Keyser in SMAK, Klaus Mann en filosoof A.C. Grayling.

In het SMAK loopt een grote overzichtstentoonstelling van Raoul De Keyser. Met curator Martin Germann grasduinen we in het oeuvre van de schilder.

In 'De vulkaan' vertelt Klaus Mann over Duitse kunstenaars en bohemiens die in de jaren dertig in ballingschap leefden in Parijs. Voor het eerst naar het Nederlands vertaald. Els Snick las het boek, verschenen bij Querido.

De Britse filosoof A.C. Grayling komt naar Flagey, om er ons te doen nadenken over onze omgang met tijd. Gudrun De Geyter stelt zijn werk voor.

Presentatie: Chantal Pattyn

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Pompidou - woensdag 3 oktober 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.