Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou woensdag 13 februari 2019

Pompidou woensdag 13 februari 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn praat met Roland Gunst over zijn voorstelling 'Flandria'. Christophe Vekeman las 'Veenland' en Filip Tielens komt vertellen over Ersan Mondtag.
Love at first sight

Roland Gunst

De muzikale performance Flandria van Roland Gunst gaat in première op het festival Same Same But Different in Gent, een internationaal festival rond dekolonisatie en identiteit. 

Daisy Johnson is binnenkort te gast op het KORT-festival in Gent. Christophe Vekeman las haar verhalenbundel 'Veenland', die zich afspeelt in de moerasgebieden van Engeland. De Nederlandse vertaling verscheen bij Koppernik

Filip Tielens komt vertellen over het parcours dat Ersan Mondtag aflegt binnen NTGent. Zijn voorstelling Die Vernichtung gaat volgende week in Belgische première, zijn nieuwe voorstelling De Living speelt voor het eerst in mei. 

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Woensdag 13 februari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.