Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Vier samen met Pompidou de opening van Art Brussels - win duotickets

Vier samen met Pompidou de opening van Art Brussels - win duoticketsKunst & Cultuur

Art Brussels vormt een unieke gelegenheid om de rijkheid van de artistieke en culturele scène van de hoofdstad van Europa te leren kennen, en trekt een steeds groeiend aantal verzamelaars, galeristen, museumdirecteurs en kunstliefhebbers uit de hele wereld aan. Ieder jaar in april ontvangt de beurs ongeveer 25.000 bezoekers.

Logo 37ste editie Art Brussels

Sinds 2016 vindt Art Brussels plaats in het emblematische Tour & Taxis gebouw in het hart van Brussel. In 2019 is er de lancering van een nieuwe en veelzijdige sectie, INVITED, een platform waar de steeds evoluerende kunstmarkt centraal staat en nieuwe galeriemodellen onderzocht worden. INVITED ondersteunt de jongere generaties internationale kunstgaleries waaronder ook galeries die het klassieke galeriemodel willen uitdagen. Deze sectie is voorbestemd voor galeries die nooit eerder hebben deelgenomen aan de beurs. De beurs loopt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april 2019, maar op donderdag 25 april 2019 is er al een 'Preview en Vernissage'. Die avond is ook Pompidou er te gast met een rechtstreekse uitzending. Chantal Pattyn praat dan o.a. met galeristen Frank Demaegd (Zeno X) en Ron Mandos, en kunstenaars Nadia Naveau en Karl Philips.

Klik hier voor meer informatie over Art Brussels.

Wedstrijd

U maakt kans om op donderdag 25 april 2019 tussen 17.00 en 18.00 uur de uitzending van Pompidou bij te wonen. Inclusief een bezoek aan Art Brussels, een drankje en een catalogus per duo.

Klik hieronder op 'neem deel' en vul het wedstrijdformulier in

Graag alleen meespelen als u op dat moment in Brussel kunt geraken. De datum en het uur van de uitzending en de rondleiding liggen uiteraard vast.

Meespelen kan tot maandagavond 15 april 2019 om middernacht.

© Courtesy by the artist and Galerie Greta Meert.
Nathalie Du Pasquier, Un Plan, 2018, 150*150

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.