Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download Trio van 9 juni: Red de democratie!

Herbeluister of download Trio van 9 juni: Red de democratie!Blijf verwonderd!

In 'Trio' kreeg je op zaterdag 9 juni een debat met Manu Claeys en Audrey Hanard. Ondertussen kan u de uitzending herbeluisteren of downloaden als podcast.

de nieuwe democratie

Is patiënt democratie reanimeerbaar?

Manu Claeys denkt van wel. In zijn nieuwe boek ‘Red de Democratie!’ (Polis) stelt hij een nieuwe democratie voor als een octopus : met drie harten, acht armen en een brein dat verdeeld zit over het hele lijf.

Audrey Hanard (voorzitster jongerendenktank Vrijdaggroep) geeft repliek: de Vrijdaggroep komt met een blauwdruk voor Europa. De doelstelling: over de hele Unie een draagvlak voor een gemeenschappelijk Europees programma doen groeien.

Deze aflevering is tot en met vrijdag 13 juli 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Trio - zaterdag 9 juni 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Trio

Werner Trio ging tot de zomer van 2018 in trio met twee gasten over wat goed of fout loopt en beter kan in de wereld van vandaag. Vanaf september 2018 verschoof Werner Trio naar de vrijdagavond en ging het programma 'Vrijdag' van start.

Presentatie: Werner Trio

Samenstelling: Marc Vandemoortele en Werner Trio

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via trio@klara.be

Een aantal afleveringen van Trio kan nog steeds gedownload worden als podcast.