Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een exemplaar van Schone Kunsten in boekvorm!

Win een exemplaar van Schone Kunsten in boekvorm!Klassieke muziek

Kurt Van Eeghem is een enthousiaste gids in de wereld van de schoonheid. Op veler verzoek brengt hij zijn ervaringen en aanbevelingen samen in het boek 'Schone Kunsten'. En wij mogen een aantal exemplaren weggeven!
Cover van het boek 'Schone Kunsten'

Cover van het boek 'Schone Kunsten'

Het boek vormt een persoonlijke reis langs mensen, musea, muziek, meesterwerken en alle dingen die ons leven kleur geven.

Kurt Van Eeghem (1952) presenteert al enkele jaren het programma 'Schone Kunsten' hier op Klara. Zijn rijk gevulde carrière op het scherm en in theaterzalen leverde vele onvergetelijke momenten op. Hij is ook de auteur van een aantal succesvolle boeken. Hij verpersoonlijkt op onnavolgbare wijze het kunstminnende publiek. Zijn talent voor bewondering is legendarisch. Of het nu over beeldende kunst, theater, muziek of literatuur gaat, zijn enthousiasme laat niemand onberoerd. Ons leven is te kort voor al die schoonheid. Daarom hebben we er ervaren gids nodig. Iemand die ons door zijn eigen verwondering leert kijken, lezen en genieten. In 'Schone Kunsten' leidt Kurt Van Eeghem ons rond in die wondere wereld.

WEDSTRIJD

Speel hieronder mee en maak kans op een exemplaar van dit boek.

Meespelen kan tot woensdagavond 12 april om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 

Schone Kunsten

Schone Kunsten brengt verhalen die de wereld kleuren en laat daarbij de mooiste muziek horen om dat ondefinieerbare zondagse gevoel te creëren dat we allemaal zo graag koesteren.

Presentatie: Kurt Van Eeghem

Samenstelling: Marc Van Rompaey

Contact: schonekunsten@klara.be