Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara Top 100: stem nu

Klara Top 100: stem nuKlassieke muziek

Eindelijk! Op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 zenden we de Klara Top 100 live uit vanuit het Radiohuis in Kortrijk! Maar uiteraard hebben we uw hulp nodig. Want u bepaalt mee hoe de lijst zal klinken.

Logo Klara Top 100

>> KLIK HIER EN BRENG UW STEM UIT
(
de link opent in een nieuw venster) (let op: er zouden problemen kunnen opduiken bij het stemmen als u de meest recente versie van Firefox gebruikt. Onze ontwikkelaars zijn het 
aan het bekijken. Moest het niet lukken,, kan u best even met een andere browser proberen. We werken aan een oplossing!)

Hoe werkt de stemming?

Heel eenvoudig. Als u hier klikt, dan zal de stempagina geopend worden in een nieuw venster. 
De stemming is onderverdeeld in 3 categorieën. En als de pagina opent, zal 1 van de 3 categorieën geselecteerd zijn. Maar u kan van categorie wisselen door te klikken op de naam van de categorie.
Samen met de categorie zal ook de lijst met keuzenummers veranderen. U kan dan nummers met de 'voeg toe'-knop selecteren. Als er drie nummers geselecteerd zijn, krijgt u nog even het overzicht, en kan u de volgorde nog aanpassen. door ze te verslepen Dan klikt u op 'ga verder' en u kan naar de volgende categorie.
En verandert u op het laatste moment toch nog van mening, dan kan u nog altijd nummers uit uw top 3 weghalen via 'verwijder'.
Zijn de 9 nummers gekozen, dan vragen we u om nog enkele basisgegevens in te vullen en daarna wordt uw stem door de computer genoteerd.
U krijgt op het einde ook nog de kans om een suggestie te doen als u denkt dat een nummer ontbreekt. We volgen die suggesties op, maar hou er rekening mee dat we duizenden suggesties ontvangen tijdens zo'n stemming. 

U zal merken dat u ook een video kan bekijken op de stempagina. Uiteraard zijn daarin uitvoerders te zien, maar er is absoluut geen link tussen de uitvoerders in de video, en de uitvoering die we op de radio zullen laten horen. We moeten hier nu eenmaal kijken wat het online aanbod is, maar op de radio hebben we natuurlijk veel meer mogelijkheden om wat ons betreft de mooiste versie te kiezen.

En volg ons ook via FacebookTwitter en Instagram

 

Tv-spot oproep Klara Top 100

Wie is uw favoriet voor de Klara Top 100 2018?

Tv-spot oproep Klara Top 100 - versie 2

De beste voorbereiding voor de Klara Top 100: download de Klara-app