Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
🗳️ Klara Top 100: stem nu - de tijd dringt!

🗳️ Klara Top 100: stem nu - de tijd dringt!

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 zenden we een nieuwe editie uit van de Klara Top 100. Ditmaal rechtstreeks vanuit Hasselt. We zijn dan namelijk te gast bij Radio 2 (Limburgplein 2 in Hasselt)! En denk eraan: u bepaalt mee hoe die Top 100 zal klinken. De stemming loopt nog tot vrijdagmiddag dus de tijd begint te dringen!

>> KLIK HIER EN BRENG UW STEM UIT (link opent in nieuw venster)

Het principe blijft identiek hetzelfde als vorig jaar: u kiest 3 nummers in 3 categorieën. Door op de titel van de categorie te klikken, kan u switchen van de ene naar de andere. U kan ook nog altijd uw keuze aanpassen. Van zodra u 9 nummer gekozen heeft, kan u een stap verder gaan in de stemming. Daar kan u uw gegevens achterlaten, eventueel een verhaal toevoegen dat aan 1 van de nummers verbonden is (of aan meerdere nummers). Zo'n verhaal kan u trouwens tijdens de Top 100 nog een DAB+ toestel opleveren ook. En daarna moet u nog even uw stem definitief insturen, en tellen wij alles netjes op. De Top 100 zoals u die eind deze maand kan beluisteren, is een exacte weergave van het stemgedrag.
LET Op: maak op het einde van de stemming een screenshot, noteer uw keuzes, of deel het resultaat. Wij kunnen uw keuzes niet opnieuw doorsturen. Daar is echt geen beginnen aan.

Als u nog even het geheugen wenst op te frissen, klik dan hier en download de integrale lijst van de Klara Top 2018 in PDF-formaat

Rechtstreeks naar Klara luisteren kan via klara.be en de Klara-app. En natuurlijk ook via FM, DAB+, digitale televisie én zelfs de 'slimme luidsprekers'! 

En volg ons ook via FacebookTwitter en Instagram. Voor de Klara Top 100 gebruiken we de hashtag #klaratop100.

Hieronder kan u nog veel meer informatie vinden. Neem zeker een kijkje bij de Veelgestelde vragen.