Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Uw reacties op Vlaamse Reuzen met Philippe Herreweghe

Uw reacties op Vlaamse Reuzen met Philippe Herreweghe Klassieke muziek

Lees hier enkele van de reacties op de uitzending! U kan blijven reageren op vlaamsereuzen@klara.be en het programma (her)beluisteren op klara.be en via de app van Klara
Philippe Herreweghe

Philippe Herreweghe

 

Heel interessante uitzending met een altijd boeiend vertellende Ph. Herreweghe, relativerend voor zichzelf, naar mijn gevoel zichzelf soms iets te laag inschattend. Hopelijk kunnen we nog veel concerten onder zijn leiding bijwonen.

 

Het was een inkijk in de wereld van een mooie warme man. Laat ons horen op nog vele mooie muziek van hem.

 

Bijzonder interessant, leerrijk en zowaar zelfs meeslepend! Het lange wachten zeker waard!

 

Ik ben normaal gezien de laatste om een reactie te sturen. Maar hier kan ik niet anders dan reageren. Al is het maar om te zeggen ,blijf aub verder van deze prachtige radio maken!! Het verhaal van en met Philippe Herreweghe heeft me niet enkel heel erg geboeid maar ook verrijkt op verschillende vlakken.

 

Het was weer een op en top mooie uitzending en vandaag dan maar naar de cd "Die Schopfung" van Hayden geluisterd heb die in mijn bezit zalig!

 

hartelijk dank voor de uitzending van gisterenavond. Ik heb er enorm van genoten. Vraag naar meer…

 

Van harte gefeliciteerd met de Vlaamse Reuzen! Een prachtig initiatief, uiterst professioneel gebracht en bijzonder aangenaam om naar te luisteren. Met een presentator die zijn gasten centraal stelt en optimaal tot hun recht laat komen. Het is vandaag – jammer genoeg – vaak andersom ... Kortom, schitterende radio!

 

Complimenten met de reeks Vlaamse reuzen Mooie muziek en interessante gesprekken.

 

Het was weer 2 uur stil op onze besneeuwde heuveltop...en, ja, Herreweghe doet het met passie! Was elk bruin cafe maar gevult met Koopman, Leonhardt, Herreweghe en andere Vlaamse reuzen, yes we like!

 

Ik heb genoten van de openhartigheid van het gesprek, de eenvoud van Philip Herreweghe waarmee hij voor mij persoonlijk tot de grootste "Vlaamse reus" mag gerekend worden. Het interview getuigde van een groot vakmanschap!

 

Prachtige uitzending en dito muziekkeuze!

 

Boeiend programma met Herreweghe! Je/jullie hebt/hebben het mysterie van de muziek tegelijk wat duidelijker en wat mysterieuzer gemaakt - mooi programma.

 

Genoten tot en met... een heel bedreven man, maar och zo groot in zijn bescheidenheid...TOP

 

Prachtige uitzending, deze keer heb ik ze bijna compleet kunnen beluisteren!

 

Vlaamse Reuzen

Vlaamse Reuzen, van 6 december 2016 t.e.m. 8 januari 2017, 6 zondagen lang van 18 tot 20u op Klara! 

Uw reacties op Vlaamse Reuzen zijn welkom op vlaamsereuzen@klara.be

Presentatie: Mark Janssens
Samenstelling: Mark Janssens