Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
"Van haar heb ik geleerd om mij te amuseren op een podium!"

"Van haar heb ik geleerd om mij te amuseren op een podium!"Klassieke muziek

Joyce DiDonato over Cecilia Bartoli. DiDonato komt naar Antwerpen voor een galaconcert, en ze is artieste van de week in Maestro vanaf maandag 7 maart. Bekijk hier extra foto's en beeldmateriaal.
Een uitgelaten mezzosopraan Joyce DiDonato

mezzosopraan Joyce DiDonato

Maestro is een week lang in re-Joyce stemming! Ontdek deze prachtige zangeres in Amerikaans reperoire, met Antonio Pappano aan de piano, in grote aria's uit haar top-cd Stella di Napoli, en live in de Wigmore Hall in Londen met pianist Julius Drake in liederen van Reynaldo Hahn. Misschien kan u wel een Joyce-cd op de kop tikken!

Ontdek Joyce DiDonato als zangeres en pedagoge, in een onthullend en ontroerend gesprek met Dame Janet Baker, één van de grootste mezzo's uit de geschiedenis, en bekijk een inspirerende toespraak voor de afgestudeerden van Juilliard School in New York

Maestro

In Maestro klinken de grote klassiekers in uitvoeringen van vandaag en gisteren. Met elke week een internationale artiest in de kijker, een blik op de belangrijkste concerten in ons land, de nieuwste cd’s, en retro-momenten met artiesten die de klassieke muziek kleur en uitstraling gaven. Elke dag gaan we ook naar belangrijke concertzalen over de hele wereld waar de artiesten van vandaag het beste van zichzelf geven. En er zijn ook specials rond jarige componisten en uitvoerders, en exclusieve interviews.

Presentatie: Mark Janssens

Samenstelling: Bart Tijskens

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via maestro@klara.be

Elke weekdag, telkens van 14 tot 17 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 5 dagen lang te herbeluisteren via de site en de app.