Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
πŸ“² Download aflevering 6 van The Original Soundtrack: 'Bill Murray' als podcast

πŸ“² Download aflevering 6 van The Original Soundtrack: 'Bill Murray' als podcast

Zaterdag bellen Robin en Jeroen in 'The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos' naar Bill Murray. Want ja, als er iets raar is bij jou in de buurt: who you gonna call? De hele aflevering van The Original Soundtrack staat in het teken van de Murray, een acteur van vallen en opstaan, een komiek van de tragiek, een man die voortdurend verloren lijkt te lopen in deze wereld.

Verwacht u aan de tocht langs Ghostbusters, Groundhog Day, Lost in Translation. En een pak films van Wes Anderson. En nu maar hopen dat Murray opneemt.

The Original Soundtrack: Bill Murray, op zaterdag 12 oktober 2019 van 18.00 tot 20.00 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.

Elke aflevering zal ook beschikbaar zijn als podcast viaΒ Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, Soundcloud, Castbox, Stitcher, TuneIn, Overcast, Pocket Casts en uiteraard ook via RSS.Β Of via onderstaande audioplayer.

Podcast The Original Soundtrack met Jeroen Struys en Robin Broos - Aflevering 6: Bill Murray
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

In de player hieronder kan u nummers uit de playlist herbeluisteren via een streamingplatform van uw keuze. Of via deze handige link.