Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
📲 Download aflevering 7 van The Original Soundtrack: 'De maan' als podcast

📲 Download aflevering 7 van The Original Soundtrack: 'De maan' als podcast

In het dagelijkse leven zijn ze rivalen: Jeroen is filmjournalist bij De Standaard, Robin bij De Morgen. Maar buiten de uren zijn ze gewoon beste vrienden. Voor Klara sluiten ze een pax media met een programma over filmmuziek: 'The Original Soundtrack'. Daarin laten ze muziek horen die u terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten.

En om het henzelf niet té gemakkelijk te maken, zoeken ze elke week naar de mooiste muzikale thema’s binnen een bepaald onderwerp. En op zaterdag 19 oktober 2019, tijdens de laatste reguliere aflevering van het tweede seizoen, staat 'de maan' centraal in 'The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos'.

Dit jaar was het precies vijftig jaar geleden dat de mens voet op de maan zette. Reden genoeg voor Jeroen en Robin om een aflevering te wijden aan de enige natuurlijke satelliet van onze planeet. Ze nemen u mee langs de Apollo-films, First Man en Moon. Maar ook films als E.T. waarin het maanlicht een sleutelscène verlicht. En ze draaien de originele soundtrack van Space Mountain, de achtbaan in Disneyland Paris die bezoekers meeneemt in een reis naar… de maan.

En ze bellen met Dirk Frimout! De eerste Belg die de maan van zo dichtbij zag.

The Original Soundtrack: De maan, op zaterdag 19 oktober 2019 van 18.00 tot 20.00 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.

Elke aflevering zal ook beschikbaar zijn als podcast via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, Soundcloud, Castbox, Stitcher, TuneIn, Overcast, Pocket Casts en uiteraard ook via RSS

Podcast The Original Soundtrack met Jeroen Struys en Robin Broos - Aflevering 7: De maan
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

In de player hieronder kan u nummers uit de playlist herbeluisteren via een streamingplatform van uw keuze. Of via deze handige link.