Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Het leven van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski in 3 vrouwen en een glas water

Het leven van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski in 3 vrouwen en een glas water

Na het succesvolle eerste seizoen van 'Iedereen Klassiek' op YouTube, is Klara gestart met een tweede reeks minidocumentaires over klassieke muziek. In 10 nieuwe afleveringen én een nieuw decor vertelt Klara-presentator Sander De Keere opnieuw over geniale componisten, inspirerende stukken en straffe verhalen uit de klassieke muziek. En in deze vijfde aflevering gaat het over Pjotr Iljitsj Tsjaikovski .

Het liefdesleven van Peter Tsjaikovski was, net zoals zijn muziek, complex. Maar Sander De Keere van Iedereen Klassiek gaat het leven van Tsjaikovski toch voor jou samenvatten, en wel in 3 vrouwen en… een glas water!

Bekijk deze aflevering hierboven. En klik hier om alle andere afleveringen te bekijken op het YouTube-kanaal 'Iedereen Klassiek'.

Iedereen Klassiek met Sander De Keere is te bekijken op YouTube en VRT.NU. Klara maakt de filmpjes in samenwerking met Concertgebouw Brugge, De Munt, OpenVRT, de community voor jong digitaal mediatalent, en Creative Lab, het interne digitale agency van de VRT.