Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Iedereen Klassiek: Ontdek het programma

Iedereen Klassiek: Ontdek het programma

Iedereen Klassiek 2019

We zijn in de wolken om u dit jaar terug te mogen verwelkomen op Iedereen Klassiek! Het is voor ons allemaal de hoogste tijd om opnieuw van prachtige muziek te genieten, in de beste uitvoeringen. 

Klara, het Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en Stad Brugge slaan op 30 oktober alweer de handen in elkaar voor een speciale en veilige editie van Iedereen Klassiek.

Thuisblijvers hoeven niks te missen: Iedereen Klassiek volg je op Klara, klara.be en de app!

Info reserveren – Corona-maatregelen

De organisatoren doen er alles aan om Iedereen Klassiek veilig te doen verlopen. Daarom is vooraf reserveren noodzakelijk. Een Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 12 jaar, een mondmasker wordt aangeraden. 

Opgelet, per voorstelling zijn er aparte tickets. Je kan maximaal voor 3 voorstellingen reserveren, maximaal 5 tickets per voorstelling.

Denk erom dat je de voorstellingen niet vroegtijdig mag verlaten en voldoende tijd rekent om naar een volgende voorstelling te gaan.

Voor concerten in externe locaties kunnen tickets – voor zover beschikbaar – slechts gereserveerd worden tot vrijdag 29 oktober 24 uur.

Hoe reserveren?

  • Online reserveren kan via www.concertgebouw.be/nl/iedereen-klassiek
  • Bij In&Uit Brugge: Concertgebouw - 't Zand 34 8000 Brugge (ma-za: 10 tot 13u en 14u tot 17u, zon -en feestdagen 10 tot 14u)
  • Telefonische via 078/15.20.20 (ma-vr 14-17u)

Bij alle concerten van Iedereen Klassiek gelden de algemene maatregelen: handhygiëne, afstand houden, vooraf gereserveerde tickets en Covid Safe Ticket. Een mondmasker dragen wordt aangeraden. We volgen de laatste richtlijnen van de overheid en passen indien nodig de maatregelen aan. Meer details over de maatregelen in het Concertgebouw Brugge.

Meer info over de concerten: