Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Klara in deSingel 2020: avant-première van het nieuwe album van Jef Neve

Klara in deSingel 2020: avant-première van het nieuwe album van Jef Neve

Jef Neve stelt tijdens Klara in deSingel 2020 exclusief en in avant-première zijn nieuwe album voor, nog vóór het beschikbaar is in de winkel! Voor dit nieuwe project deelt Jef Neve het podium met enkele kleppers uit de jazz-scene. Let op: alleen voor dit onderdeel van Klara in deSingel 2020 zijn nog tickets beschikbaar!

Of wat denkt u van Nicolas Kummert op sax, de Nederlandse toptrompettist Teus Nobel (ondertussen ook bekend door zijn duoproject met Jef) en de Deense bassist Jasper Høiby (Phronesis). Voeg daar nog 2 saxen (Bruno Van der Haegen en Andy Dhondt) en een bastrombone (Pieter Kindt) aan toe en de band is compleet, en klaar voor een heerlijk nieuw muzikaal avontuur met Neve aan het stuur!

zaal: Blauwe zaal: 21.30 - 23 uur
prijs: € 17 (basis) / € 10 (-19 jaar)

>> Alleen voor dit onderdeel van Klara in deSingel 2020 zijn nog tickets beschikbaar. Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen.
>> Klik hier om het programmaboekje van Klara in deSingel in PDF-formaat te downloaden

Bovenaan dit artikel kan u een reportage bekijken uit Het Journaal van 23 juni 2019 over een openluchtconcert bij zonsopgang in de vallei van Colen in Borgloon: een klassiek concert bij zonsopgang in openlucht, daar zijn zo'n zeshonderd mensen heel vroeg voor opgestaan. Om vijf uur werden de toeschouwers verwacht in de vallei van Colen in Borgloon in Limburg. Maar het loonde de moeite. Organisator B-Classic Festival bracht pianist Jef neve, sopraan Emilie de voght en een orkest van 20 strijkers samen voor een magische muzikale ervaring.