Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
OdeGand lanceert routes 2019

OdeGand lanceert routes 2019

Op zaterdag 14 september 2019 zet stadsfestival OdeGand voor de 17de keer op rij de toon in historisch Gent. Na zestien succesvolle edities krijgt OdeGand, vaste opener van het Gentse cultuurseizoen, een upgrade die sterk inzet op het bezoekerscomfort van haar Festivalgangers. Lange wachtrijen en onzekerheid over beschikbare plaatsen zijn verleden tijd dankzij de elf zinderende OdeGandroutes die je vanaf nu kan boeken. En op zaterdag 14 september 2019 zendt Klara rechtstreeks uit vanop Odegand.

Zinderend Stadsfestival

Muziek die je raakt. Historisch Gent dat je betovert. Ritmes waar je móét op bewegen. Dát is OdeGand. Het zinderende muziekfestival weergalmt opnieuw langs de idyllische oevers van de Leie, slingert over de pleinen en kronkelt in de vele verborgen hoekjes van de stad. Op zaterdag 14 september verovert OdeGand Gent en ook jouw muzikale hart!

Kies jij voor hemelse muziek onder de Gentse torens, een opzwepende zuiderse tocht, sprookjesachtige klanken, aanstekelijk slagwerk of toch maar liever voor klassiek pur sang? Dat hoef je niet langer tijdens OdeGand zelf te beslissen. Lange wachtrijen zijn verleden tijd. Op voorhand boek je de concerten die je wil bijwonen door te kiezen uit één van de tien uitgestippelde OdeGand Routes. Zo verken je op eigen tempo jouw gekozen concerten en mis je niets! Verder geniet je van de vertrouwde OdeGand vibe met de bootjes, bubbels, taxifietsen, muzikale pareltjes, een bloedstollende pianobattle en het adembenemende slotspektakel. Uitbundig vieren doen we de hele dag door en zeker ’s avonds, wanneer we de Gras- en Korenlei laten oplichten met muziek op het water en knallend vuurwerk. Zet je cultuurseizoen spetterend in met OdeGand!

  • Op zaterdag 14 september 2019 is Klara te gast op de zeventiende editie van OdeGand, de aftrap van het Gentse cultuurseizoen en van twee weken Gent Festival. Greet Samyn is uw gastvrouw van 14.00 tot 18.00 uur

Ticket info

€ 29 | OdeGand

€ 15 | Kidsroute (2 voorstellingen, kind + volwassene)

€ 9 | Kidsvoorstelling (1 voorstelling, kind + volwassene)

Koop hier tickets