Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De afspeellijst van The Original Soundtrack: De kus

De afspeellijst van The Original Soundtrack: De kus

In 'The Original Soundtrack' gingen Jeroen Struys & Robin Broos tijdens de zomer elke zaterdagavond op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. En die zochten ze elke keer binnen een bepaald thema.

In de eerste aflevering op zaterdag 30 juni 2018 was dat 'de kus'. Want wat is er mooier dan de liefde om deze reeks mee te beginnen? Het spel van aantrekken en afstoten op het witte doek, dat altijd uitmondt in dat éne, magische filmmoment: de eerste kus.

En van deze aflevering staat er een afspeellijst op Spotify, Apple Music, QobuzYouTube, YouTube Music, Deezer en Soundcloud.

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over de kus, op zaterdag 30 juni, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
De uitzending is nog steeds te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.