Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De afspeellijst van The Original Soundtrack: Drive

De afspeellijst van The Original Soundtrack: Drive

In 'The Original Soundtrack' gingen Jeroen Struys & Robin Broos tijdens de zomer elke zaterdagavond op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. En die zochten ze elke keer binnen een bepaald thema.

In de derde aflevering op zaterdag 14 juli ging het over auto's. Ronkende motoren, lange roadtrips, ontsnappingen en achtervolgingen. Jeroen Struys en Robin Broos praten over hun favoriete filmscènes waarin auto's de hoofdrol spelen. Van klassieke films als Taxi Driver en Bullitt tot guilty pleasures als 'The Fast and the Furious'.

En uiteraard hoort daar mooie muziek bij, om de glimmende koetswerken en ronkende motoren nog meer te doen stralen.

En die mooie muziek kan u herbeluisteren via onze afspeellijst op Spotify, Apple Music, Qobuz, YouTube, YouTube Music, Deezer en Soundcloud.

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over auto's, op zaterdag 14 juli, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
De uitzending is nog steeds te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.