Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De afspeellijst van The Original Soundtrack: The Jungle Book

De afspeellijst van The Original Soundtrack: The Jungle Book

In 'The Original Soundtrack' gingen Jeroen Struys & Robin Broos tijdens de zomer elke zaterdagavond op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. En die zochten ze elke keer binnen een bepaald thema.

In de tweede aflevering op zaterdag 7 juli 2018 was dat 'The Jungle Book'. Van aardige huisdieren tot dieren die je liever niet in het wild wil tegenkomen. Alles kan, zolang ze maar in een film zijn voorgekomen. En dat er mooie muziek bijhoort. Een cinematografische beestenboel dus, die ze op gang trekken met -hoe kan het ook anders - The Jungle Book.

En van deze aflevering staat er een afspeellijst op Spotify, Apple Music, Qobuz, YouTube, YouTube Music, Deezer en Soundcloud.

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over The Jungle Book, op zaterdag 07 juli 2018, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
De uitzending is nog steeds te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.