Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
The Original Soundtrack op Spotify: Tranentrekkers

The Original Soundtrack op Spotify: Tranentrekkers

In 'The Original Soundtrack' gaan Jeroen Struys & Robin Broos tijdens de zomer elke zaterdagavond op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. En die zoeken ze elke keer binnen een bepaald thema.

In de vierde aflevering op zaterdag 28 juli gaat het over tranentrekkers of tearjerkers. Vandaag hebben Jeroen en Robin het over de films waarbij ze het niet droog hielden. Geen vals sentiment, enkel films waardoor ze oprecht gepakt werden. Van Bambi tot The Broken Circle Breakdown.

En uiteraard speelt muziek in die films altijd een cruciale rol.

En die muziek kan u ook ontdekken via Spotify, dankzij onze afspeellijst.

Als u Spotify geïnstalleerd heeft, kan u hier doorklikken

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over tranentrekkers of tearjerkers, op zaterdag 28 juli, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.