Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
The Original Soundtrack siddert en beeft

The Original Soundtrack siddert en beeft

Angst en spanning, gruwel en horror: dat is het thema van The Original Soundtrack op zaterdag 4 augustus. U hoeft niet van het genre te houden om de bijhorende soundtracks te kunnen appreciëren want er zitten een paar heuse parels tussen.

We geven graag even mee dat er op 11 augustus geen aflevering van The Original Soundtrack is. Dan zendt Klara namelijk rechtstreeks uit vanop Jazz Middelheim. Maar op 18 augustus zijn Robin en Jeroen er opnieuw en dan gaan ze aan 'dirty dancing' doen...

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over angst en spanning, gruwel en horror, op zaterdag 4 augustus, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.