Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Ga als VIP naar Pompidou en bezoek BRAFA

Ga als VIP naar Pompidou en bezoek BRAFA

BRAFA is één van de oudste en meest toonaangevende kunst- en antiekbeurzen ter wereld. Maar liefst 133 galerijen uit 14 verschillende landen zijn er present. Ze stellen er uiteenlopende kunstschatten voor, waaronder oude en hedendaagse kunst, design, sierkunst, zeldzame boeken, textiel en fotografie. Speel mee en win een uitnodiging voor Pompidou op BRAFA, gevolgd door een exclusieve nocturne.

Bovenaan deze pagina kan u een reportage van Het Journaal bekijken over BRAFA - editie 2019.

Een bezoek aan BRAFA is als een reis door 5 000 jaar kunstgeschiedenis. Daarbovenop heeft de beurs dit jaar enkele unieke momenten in petto. Er worden vijf originele stukken van de Berlijnse Muur geveild. De opbrengst gaat integraal naar vijf goede doelen. Er komen prominente gasten langs die hun licht laten schijnen over de kunstwereld in een reeks ‘Art Talks’. Onder hen de gerenommeerde theatermaker Robert Wilson, die zelf ook kunst verzamelt. En zoals elk jaar worden er unieke stukken te koop aangeboden: werk van iconen als James Ensor, Edgar Degas, Tom Wesselmann en Ettore Sottsass.

Pompidou maakt een live uitzending op BRAFA op maandag 27 januari 2020 tussen 17.00 en 18.00 uur. Voor en na de uitzending kunt u de beurs bezoeken en u krijgt er een walking dinner bovenop.

Klik hier voor meer informatie

Wedstrijd

Klik hieronder op ‘neem deel’ en vul het wedstrijdformulier in. Mogen we u vragen om alleen mee te spelen als u op maandag 27 januari 2020 vanaf 17.00 uur in Brussel kunt geraken.

Meespelen kan tot dinsdagavond 21 januari 2020 om middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.