Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Ga als VIP naar Pompidou en 'The World of Bruegel in Black and White'

Ga als VIP naar Pompidou en 'The World of Bruegel in Black and White'

Trailer The World of Bruegel in Black and White voor klara.be

Ooit al eens een andere kant van Bruegel willen zien? Dit is uw kans! De Koninklijke Bibliotheek van België toont vanaf 15 oktober een unieke verzameling prenten van Bruegel. Tijdens ‘The World of Bruegel in Black and White’ wordt u meegesleurd in de imaginaire wereld van de grote meester.

We kennen Bruegel allemaal als een groot schilder, maar zijn tijdgenoten kenden hem vooral als prentkunstenaar. De tentoonstelling toont het meesterlijke vakmanschap van Bruegel, en hoe het proces van tekening tot prent verliep.

Op dinsdag 15 oktober 2019 maakt Pompidou een live-uitzending in de Koninklijke Bibliotheek. Curatoren Joris Van Grieken en Maarten Bassens vertellen ons meer aan de wereld van Breugel. 

Klik hier voor meer informatie

Wedstrijd

U maakt kans om op dinsdag 15 oktober 2019 tussen 17.00 en 18.00 uur de rechtstreekse uitzending van Pompidou in de vertrekken van het Paleis van Karel van Lotharingen in Brussel bij te wonen. Daarna trakteren op een hapje, een drankje en een gratis rondleiding doorheen de tentoonstelling.

Programma

  • 17-18 uur: live-uitzending Pompidou
  • 18-18.30 uur: een drankje en een broodje
  • 18.30 uur: aanvang van de rondleiding

Klik hieronder op 'neem deel' en vul het wedstrijdformulier in.

Graag alleen meespelen als u op dat moment in het Paleis van Karel van Lotharingen in Brussel kunt geraken. De datum en het uur van de uitzending en de rondleiding liggen uiteraard vast.

Meespelen kan tot dinsdagavond 8 oktober om middernacht. En de winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Affiche tentoonstelling