Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
🎥 Sting komt naar Gent Jazz 2020

🎥 Sting komt naar Gent Jazz 2020

Nadat hij afgelopen zomer verschillende optredens moest annuleren, waaronder zijn passage op Gent Jazz, plant het Britse popicoon Sting een nieuwe Europese tournee in de zomer van 2020 … En uiteraard staat Gent Jazz op het tourschema – op dinsdag 14 juli, om precies te zijn!

Gent Jazz en Cherrytree Management zijn erg verheugd om aan te kondigen dat Sting: My Songs volgende zomer terugkeert naar Europa – inclusief een uitzonderlijk optreden tijdens Gent Jazz op dinsdag 14 juli!

Sting: My Songs is een wervelende en dynamische show die inspiratie haalt uit het indrukwekkende repertoire van het Britse icoon – zowel uit zijn periode bij The Police en als soloartiest. Het concert werd reeds omschreven als “een meesterlijk optreden van begin tot einde”, en het neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd, met hits als ‘Fields of Gold’, ‘Shape of My Heart’, ‘Roxanne’ en ‘Demolition Man’. Maar ook ‘Englishman in New York’, ‘Every Breath You Take’ en ‘Message in a Bottle’ staan op setlist. (En nog zoveel meer!)

De ticketverkoop start op vrijdag 22 november om 10 uur op www.gentjazz.com. Tickets kosten 110 euro (golden circle) en 90 euro (standaard).

Wie deze zomer een ticket kocht voor het geannuleerde concert van Sting op Gent Jazz én geen of slechts een gedeeltelijke terugbetaling vroeg, ontvangt de komende dagen een e-mail voor een exclusieve voorverkoop – van 20 november (9 uur) tot 21 november (23.59 uur). Voor vragen over deze exclusieve voorverkoop: sting@jazz.be .

Leden van de Sting Fanclub krijgen eveneens de mogelijkheid om tickets in voorverkoop te kopen op www.sting.com (waar ook algemene informatie over de tour en de tickets te vinden is).