Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Top-dj's brengen samen met het Metropole Orkest de ultieme Tomorrowland classics

Top-dj's brengen samen met het Metropole Orkest de ultieme Tomorrowland classics

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen samen met het Metropole Orkest de ultieme Tomorrowland classics tijdens drie uren durend spektakel.

Een primeur tijdens Amsterdam Dance Event, want voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club- en muziekconferentie in Nederland. Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot ‘Our Story, Celebrating 15 Years of Tomorrowland’.

Artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen hun ultieme Tomorrowland classic tracks en dit bijgestaan door het Metropole Orkest. ‘Our Story’ is een 3-uren durend spektakel met de wereldpremière op donderdag 17 oktober en een tweede show een dag later, op vrijdag 18 oktober.

Tomorrowland onderscheidt zich al 15 jaar op het gebied van show, spektakel, ongeëvenaarde producties en een programma met de allergrootste acts. Deze show wordt een spectaculaire reis langs de vele hoogtepunten van Tomorrowland, waarbij de soundtrack wordt geleverd door een aantal van de grootste artiesten die de afgelopen jaren de Tomorrowland podia betraden.

Klik hier voor meer informatie

Herbeluister 'Tomorrowland Classic'

We hebben het hier bij Klara al wel vaker over Tomorrowland gehad. In 2015 waren een aantal Tomorrowland-dj's te gast op... Klara. Want klassieke en dancemuziek hebben meer met mekaar dan je zou denken. Veel klassieke componisten hebben de top-dj's van vandaag beïnvloed. Tomorrowland zelf haalde drie jaar geleden zelfs het Nationaal Orkest van België in huis.

In 2015 nodigde Klara een aantal dj's die toen op Tomorrowland stonden uit om te verklappen waar ze de mosterd voor hun muziek zijn gaan halen. Het resultaat was Tomorrowland Classic, een programma boordevol klassieke en dancemuziek.

Vijf avonden op een rij liet Klara topdj's aan het woord die hun eigen werk met klassieke muziek larderen. Waarom doen ze dat? Inspireert klassieke muziek hen? Van welke werken gaan ze zelf door hun dak? De Carmina Burana? De Boléro? Of Stravinsky’s ‘Le Sacre du Printemps’?

Het resultaat was: Tomorrowland Classic, met Martin Solveig, Dimitri Vegas, Dave Clarke, Regi en dj Von Rosenthal de la Vegaz.

In de aanloop naar 'Tomorrowland presents - Our Story' kan u die vijf afleveringen hieronder integraal herbeluisteren.

Tomorrowland Classic - Dj Von Rosenthal de la Vegaz
Tomorrowland Classic - Regi
Tomorrowland Classic - Martin Solveig
Tomorrowland Classic - Dave Clarke
Tomorrowland Classic - Dimitri Vegas