Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win duotickets voor 'Night Shift' tijdens het Klarafestival

Win duotickets voor 'Night Shift' tijdens het Klarafestival

Op zaterdag 23 maart deelt de fine fleur van de Belgische jazz het podium met jazzlegende Joey Baron tijdens het Klarafestival. Het concert in Bozar is uitverkocht, maar wij mogen nog een aantal duotickets weggeven.

Programma

Robin Verheyen en Bram De Looze de toekomst van de Belgische jazz noemen, doet ze eigenlijk oneer aan. Ondanks hun nog jeugdige leeftijd hebben beide heren al bijzonder veel naam en faam vergaard. Dat bewijzen een drukke concertagenda, een goed gevulde prijzenkast – De Looze won tijdens Klarafestival 2018 nog een Klara voor ‘Jonge Belofte van het jaar’ – en de muzikanten waarmee ze het podium delen.

Een van die artiesten is de jazzreus Joey Baron. De drummer speelde zichzelf in de schijnwerpers in de avant-garde in New York in de jaren 1980 en 1990, in het bijzonder samen met… John Zorn, die op dezelfde van dit concert slechts een slordige 100 meter verderop eveneens aan het werk is op Klarafestival!

In 2017 traden De Looze, Verheyen en Baron voor het eerst samen op. De drie muzikanten vonden elkaar blindelings en aan het succes van toen breien ze nu een vervolg. Met dit concert op Klarafestival geven ze de aftrap van een nieuwe Europese tournee.

Meer informatie via klarafestival.be

Wedstrijd

Klik hieronder op 'neem deel' en door een juist antwoord te geven op de wedstrijdvraag, maakt u kans op een duoticket.

U kan meespelen tot woensdagavond 20 maart 2019 om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.