Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Vier Valentijn in eigen huis met deze liefdesfilmmuziek

Vier Valentijn in eigen huis met deze liefdesfilmmuziekBlijf verwonderd!

In de cinema in het elke dag Valentijn, maar dit jaar zullen we de dag van de liefde toch in huis moeten vieren. Gelukkig kan je met de juiste filmmuziek de perfecte sfeer creëren. Robin Broos - co-presentator van The Original Soundtrack en auteur van het gelijknamige Klaraboek - stelde een playlist samen met de mooiste love themes.
Filmstil met zoenende mensen

LOVE

Muziek kan de toon zetten tijdens een romantische avond. Zéker wanneer die muziek precies daarvoor bedoeld is. Van de liefste woorden over passionele kussen tot de meeste stomende vrijscènes.

Deze playlist start met het prachtige ‘Moon River’ uit Breakfast at Tiffany's en zoekt daarna de liefde op in Brokeback Mountain, La La Land en zelfs Star Wars. Er zitten muziekstukken in van Ennio Morricone, Gabriel Yared en de Belg Frédéric Devreese. En ook een selectie gezongen love themes uit onder meer Armageddon, Beauty and the Beast en Top Gun. Samen goed voor drie uur de mooiste liefdesfilmmuziek. Net genoeg voor de betere date in eigen huis.

The Original Soundtrack - het boek - is uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, ligt nu in de boekhandel en is te bestellen op theoriginalsoundtrack.be. Meer over filmmuziek op de Instagram-pagina.