Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
🎶 Volg de Klara Top 100 op verschillende streaming-platformen

🎶 Volg de Klara Top 100 op verschillende streaming-platformenKlassieke muziek

Op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018 was er opnieuw de Klara Top 100! En die heeft dit jaar ook opnieuw een afgeleide op verschillende streaming-platformen, met onze afspeellijst.

Volg de Klara Top 100 op Spotify

Soms zullen het andere uitvoerders zijn dan op de radio omdat niet alle nummers via hen beschikbaar zijn, maar onze muziekmensen doen hun uiterste best om een waardig alternatief te vinden.

U kan de afspeellijst hieronder beluisteren via de audioplayer, maar de lijst is ook te vinden bij Spotify, Apple Music, YouTube, YouTube Music, Qobuz, Deezer en Soundcloud. Of klik door via deze handige link die alle andere linken bundelt. 

We hebben uiteraard 100 nummers in onze basislijst zitten. Niet alle providers bieden al die nummers aan in een goede versie. Vandaar zal de lijst er op quasi elk platform een klein beetje anders uitzien.

Top 100

Presentatie: Greet Samyn en Mark Janssens

Samenstelling: Els Van Hoof

Reageren kan via de Klara-app, Klik hier voor alle informatie over hoe u die Klara-app kunt downloaden . 

Heeft u geen smartphone of kiest u bewust om ze niet te installeren, dan kan u ook reageren via Facebook of top100@klara.be

Klik hier en krijg een antwoord op 'veelgestelde vragen'.

Na afloop van de Klara Top 100 kan u opnieuw de playlist-knop gebruiken, maar tijdens de Klara Top 100 tellen we mee af via klara.be/top100