Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Volg Iedereen Klassiek op Spotify!

Volg Iedereen Klassiek op Spotify!Klassieke muziek

Alle muziek een week lang beluisteren of die ene favoriet eruit pikken? Abonneer je op onze Spotifylijst en krijg na elke uitzending een geüpdatete afspeellijst met de muziek van Iedereen Klassiek.
Spotify

Spotify

Zoek op Spotify naar 'klararadio' en volg de afspeellijst van Iedereen Klassiek! Na elke uitzending vullen we de afspeellijst aan, zodat vanaf zondagnamiddag drie uur de volledige muzieklijst van dat weekend beschikbaar is. Geniet zo een week lang van al het moois dat we lieten horen in Iedereen Klassiek, luister tien keer na elkaar naar die ene favoriet of klik door naar volledige cd's en andere opnames.

Wanneer de catalogus van Spotify niet de opname uit de uitzending bevat, gaan we op zoek naar een waardig alternatief: een gloednieuwe opname, een vaste waarde of een interessante invalshoek. Zo blijf je ontdekken!

 

Iedereen Klassiek

Loopt u soms verloren in de wijde wereld van de klassieke muziek of bent u wel geïnteresseerd maar weet u niet waar te beginnen? Of walst u gewoon graag door de kamer op dat ene onovertroffen ballet? Dan is Iedereen Klassiek voor u geknipt. Maar ook wie verbluffende ontdekkingen wil doen in het minder bekende repertoire moet zeker luisteren. Iedereen welkom in Iedereen Klassiek!

Presentatie: Tom Verheyden

Samenstelling: Greet Van 't veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zondag, telkens van 14 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.