Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Volg Iedereen Klassiek op Spotify!

Volg Iedereen Klassiek op Spotify!Klassieke muziek

Alle muziek een week lang beluisteren of die ene favoriet eruit pikken? Abonneer je op onze Spotifylijst en krijg na elke uitzending een geüpdatete afspeellijst met de muziek van Iedereen Klassiek.
Spotify

Spotify

Zoek op Spotify naar 'klararadio' en volg de afspeellijst van Iedereen Klassiek! Na elke uitzending vullen we de afspeellijst aan, zodat vanaf zondagnamiddag drie uur de volledige muzieklijst van dat weekend beschikbaar is. Geniet zo een week lang van al het moois dat we lieten horen in Iedereen Klassiek, luister tien keer na elkaar naar die ene favoriet of klik door naar volledige cd's en andere opnames.

Wanneer de catalogus van Spotify niet de opname uit de uitzending bevat, gaan we op zoek naar een waardig alternatief: een gloednieuwe opname, een vaste waarde of een interessante invalshoek. Zo blijf je ontdekken!

 

Iedereen Klassiek

Een zondagse voormiddag met een aantal van de mooiste en meest aangrijpende bladzijden uit de klassieke muziek, als een zomers boeket geplukt uit de Klara-boeken Iedereen Klassiek en Iedereen Opera.

Presentatie: Sylvia Broeckaert / Tom Verheyden / Tine De Donder / Kristof Lowyck

Samenstelling: Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zondag, telkens van 10 tot 12 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.