Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
🔥 Klara voor 'De Warmste Week' brengt 17.408 euro op

🔥 Klara voor 'De Warmste Week' brengt 17.408 euro opBlijf verwonderd!

Op zaterdag 21 december 2019 hebben we bij Klara van 07.00 tot 18.00 uur opnieuw úw muziek uit het rijke Klara-repertoire van klassiek, jazz, world, filmmuziek en chanson gedraaid ten voordele van De Warmste Week. En dat bracht ondertussen al 17.408 euro op. En beluister ook zeker ook 'Klara voor de Warmste Week'-afspeellijst!
© VRT

Campagnebeeld Warmste Week

Afspeellijst

We hebben een afspeellijst gemaakt met zoveel mogelijk verzoekjes die we ontvangen hebben. Niet alle nummers en uitvoeringen zijn via de streamingplatformen beschikbaar, maar Katelijne Boon heeft haar uiterste best gedaan om zoveel mogelijk verzoekjes in de lijst te krijgen. Die kan u via de speler hieronder beluisteren en delen. Of klik hier voor een handig overzicht met de rechtstreekse linken naar de verschillende platformen waarop de afspeellijst te vinden is.

Vrijwilligers gezocht

Vanaf dit jaar kan je niet alleen geld doneren voor De Warmste Week, je kan ook een dag meedraaien als vrijwilliger voor een goed doel. Er werd een databank gemaakt waar je een goed doel kan uitzoeken. Die actie loopt van 5 tot 24 december. 

Klik hier voor meer informatie

© VRT rr
De Warmste Week campagnebeeld

Klara voor De Warmste Week 🔥

Ook Klara steunt De Warmste Week. En dat doen we op zaterdag 21 december 2019, van 07.00 tot 18.00 uur.

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be