Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een weekendje Watou

Win een weekendje WatouKunst & Cultuur

De hele zomer kan u in Watou terecht voor de 37ste editie van Kunstenfestival Watou. En u kan erbij zijn. Op onze kosten nog wel. Want Espresso geeft 4 weekendjes Watou weg!
Fragment uit ‘personne n’appartient à personne’ van Rogerio Reis

Fragment uit ‘personne n’appartient à personne’ van Rogerio Reis

Win uw weekendje Watou voor twee personen van zaterdag 22 juli tot zondag 23 juli. Toegangstickets, een catalogus en een overnachting in hotel d’Hommelbelle zijn inbegrepen.

Maar voor wat hoort wat. Speel mee en maak kans!

Het wedstrijdformulier kan u onder het filmpje vinden.

Meespelen kan tot dinsdagavond 4 juli om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Bepaal de muzikale soundtrack voor de 'Autoroute du Soleil'

'AUTOROUTE DU SOLEIL' OP SPOTIFY

De 'Autoroute du Soleil', oftewel 'de snelweg naar de zon’, is de bekendste route van Europa. 800 kilometer asfalt, van het drukke Parijs naar La Méditerranée. Elke zomer trekt er weer een lange sliert gezinswagens, caravans en mobilhomes langs, op weg naar de zon. En op de autoradio: de mooiste Franse muziek.

Naar welke muziek luistert u, onderweg naar het zuiden van Frankrijk? Piano van Satie of Debussy? Heerlijke barok van Rameau of Lully? Een symfonietje van Berlioz? Chansons van Brassens of Gainsbourg? Of toch liever jazz van Grapelli? Laat het ons weten via espresso@klara.be. Wij maken samen met u een geweldige Spotifylijst. De ideale passagier voor onderweg.

Op reportage met intendant Jan Moeyaert in Watou

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft. 

Presentatie: Cara Van der Auwera / Sieglinde Michiel

Samenstelling: Els Van Hoof

Contact: espresso@klara.be