Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een abonnement van Opera Vlaanderen

Win een abonnement van Opera VlaanderenKlassieke muziek

Gun uzelf een groot plezier en neem een abonnement op de opera. Of doe uzelf nog een groter plezier en win het! Klara geeft een duo-abonnement weg voor Opera Vlaanderen Antwerpen. Een heel seizoen lang geniet u dan van bekend én nieuw werk.

Productiefoto Les pêcheurs de perles

Les pêcheurs de perles (Bizet), Cardillac (Hindemith), La Juive (Halévy), Les bienveillantes (Parra) en Macbeth (Verdi). Dit is de overtreffende trap van genieten!

Klik onderaan deze pagina op 'Neem deel!', los een eenvoudige vraag op, geef een antwoord op de schiftingsvraag en en wie weet zit u weldra op de eerste rij !

Heeft u een tip nodig voor de wedstrijdvraag? Dan zal u onder de vraag op het wedstrijdformulier een nuttige link kunnen vinden.

Meer informatie over dit abonnement kan u vinden op de website van Opera Vlaanderen.

Meespelen kan tot donderdagavond 19 juli om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Zoals het wedstrijdreglement aangeeft, communiceren we in principe niet over wedstrijden. We maken hierop twee uitzonderingen: bij technische problemen, of indien u grote twijfels heeft over een bepaalde vraag, kan u mailen naar wedstrijd@klara.be.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Cara Van der Auwera / Sieglinde Michiel / Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Els Van Hoof 

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag, telkens van 07 tot 09 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.