Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een abonnement op de Weekmix van Ballet Vlaanderen

Win een abonnement op de Weekmix van Ballet VlaanderenKunst & Cultuur

Vier geweldige voorstellingen! Met ‘Giselle’ van de Brits-Bengaalse choreograaf Akram Khan brengt het gezelschap een van de meest geliefde werken uit het balletrepertoire. In ‘JOY’ balanceren twee zwaargewichten van de Zweedse dans – Johan Inger en Alexander Ekman – op de grens tussen humor en ernst.
© Filip Van Roe

Dansers BalletVlaanderen, 2016

De Franse choreograaf Benjamin Millepied creëert voor het eerst een avondvullend werk op muziek van Bach. Innovatief ballet in dialoog met de barok. Maar centraal staat uiteraard de danser. In ‘Choreolab’ presenteren de dansers van Ballet Vlaanderen hun eigen choreografieën. Ze doen dit onder begeleiding van de intendant himself, Sidi Larbi Cherkaoui.

Maak kans op een duo-abonnement en speel mee! Klik onderaan deze pagina op 'Neem deel!', los een eenvoudige vraag op en wie weet zit u weldra op de eerste plaats.

Heeft u een tip nodig voor de wedstrijdvraag? Dan zal u onder de vraag op het wedstrijdformulier een nuttige link kunnen vinden.

Meer informatie over dit abonnement kan u vinden op de website van Ballet Vlaanderen.

Meespelen kan tot donderdagavond 16 augustus om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Zoals het wedstrijdreglement aangeeft, communiceren we in principe niet over wedstrijden. We maken hierop twee uitzonderingen: bij technische problemen, of indien u grote twijfels heeft over een bepaalde vraag, kan u mailen naar wedstrijd@klara.be.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Cara Van der Auwera / Sieglinde Michiel / Clara De Decker

Samenstelling: Els Van Hoof / Ilya Lisser / Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag, telkens van 07 tot 09 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.