Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win duotickets voor de filmscreening van Almost Nothing

Win duotickets voor de filmscreening van Almost NothingBlijf verwonderd!

Bij exacte wetenschap denken we vaak aan spectaculaire ontdekkingen die nieuwe werelden openen. Higgsboson! Zwaartekrachtgolven! We vergeten daardoor wat er gebeurt tussen de ontdekkingen door: het systematische werk van een leger wetenschappers.
Maximilien Brice & ZimmerFrei

Een beeld uit Almost Nothing

Almost Nothing observeert het dagelijkse leven binnen CERN, een ondergrondse kathedraal op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk. Een wereldomvattende gemeenschap, van duizenden mensen, die samen werken aan een gemeenschappelijke doel. Hoe vinden zij hun plaats in dit uniek en gigantisch denkorganisme? En naar wat zijn zij eigenlijk op zoek?

Een unieke inkijk in een ‘kennis-samenleving', waar het leven van elke individu zich verweeft met de vreugde en de pijn van wetenschappelijke ontwikkelingen.

ZimmerFrei is een kunstenaarscollectief, in 2000 opgericht in Bologna door Massimo Carozzi, Anna de Manincor en Anna Rispoli. Hun artistiek oeuvre varieert van videokunst, documentaire, installatie tot fotografie, performance, worshops en projecten in de publieke ruimte. Een gemene deler is het onderzoeken van imaginaire stedelijke omgevingen en het verkennen van de grenzen tussen openbare ruimte en privéterrein.

Op woensdag 28 november om 20.00 uur is er in de Brusselse Beursschouwburg een filmscreening, en u maakt kans op duotickets.

Klik hieronder op 'neem deel' en vul het wedstrijdformulier in

Graag alleen meespelen als u op dat moment in Brussel kunt geraken. De datum en het uur van de screening liggen uiteraard vast.

Meespelen kan tot donderdagavond 22 november 2018 om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.