Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een box met 80 cd's van Claudio Arrau

Win een box met 80 cd's van Claudio ArrauKlassieke muziek

Maestro viert de Chileense pianist Claudio Arrau. Zijn integrale opnames voor Philips werden nu uitgebracht in één doos van 80 cd's. Speel hier mee en maak kans op die prachtige collectie. De hoogtepunten hoort u van maandag 4 juni t.e.m. vrijdag 15 juni, elke namiddag op Klara.

De box met 80 cd's van Claudio Arrau

Claudio Arrau was een muzikaal wonderkind. Hij las noten voor hij woorden kon lezen. En anders dan de meeste muzikale wonderkinderen, had hij geen professionele muzikant in zijn familie. Arrau groeide uit tot een van de grootste pianisten van de twintigste eeuw.

Door een juist antwoord te geven op de vijf vragen en de schiftingsvraag maakt u kans om zo'n exemplaar te winnen.

Meespelen kan tot maandagavond 18 juni om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
 

Maestro

In Maestro klinken de grote klassiekers in uitvoeringen van vandaag en gisteren. Met elke week een internationale artiest in de kijker, een blik op de belangrijkste concerten in ons land, de nieuwste cd’s, en retro-momenten met artiesten die de klassieke muziek kleur en uitstraling gaven. Elke dag gaan we ook naar belangrijke concertzalen over de hele wereld waar de artiesten van vandaag het beste van zichzelf geven. En er zijn ook specials rond jarige componisten en uitvoerders, en exclusieve interviews.

Presentatie: Mark Janssens

Samenstelling: Bart Tijskens

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via maestro@klara.be

Elke weekdag, telkens van 14 tot 17 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 5 dagen lang te herbeluisteren via de site en de app.