Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win de Decca-box 'La Nilsson'

Win de Decca-box 'La Nilsson'Klassieke muziek

Op 3 september 2018 begint Mark Janssens aan een nieuw seizoen van Maestro. En dat beginnen we al meteen met een mooie wedstrijd. 100 jaar geleden werd de Zweedse sopraan Birgit Nilsson geboren, en Maestro laat vanaf maandag 3 september enkele van haar mooiste opnames horen. En u maakt kans om de prachtige Decca-box 'La Nilsson' te winnen.

Afbeelding van de Decca-box 'La Nilsson'.

De box bestaat uit maar liefst 79 cd's en 2 dvd's. Klik hieronder op 'neem deel' en door een juist antwoord te geven op de vijf vragen en de schiftingsvraag maakt u kans om zo'n exemplaar te winnen.

Meespelen kan tot maandagavond 10 september om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 

Maestro

In Maestro klinken de grote klassiekers in uitvoeringen van vandaag en gisteren. Met elke week een internationale artiest in de kijker, een blik op de belangrijkste concerten in ons land, de nieuwste cd’s, en retro-momenten met artiesten die de klassieke muziek kleur en uitstraling gaven. Elke dag gaan we ook naar belangrijke concertzalen over de hele wereld waar de artiesten van vandaag het beste van zichzelf geven. En er zijn ook specials rond jarige componisten en uitvoerders, en exclusieve interviews.

Presentatie: Mark Janssens

Samenstelling: Bart Tijskens

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via maestro@klara.be

Elke weekdag, telkens van 14 tot 17 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 5 dagen lang te herbeluisteren via de site en de app.