Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een verjaardagsbox naar aanleiding van 120 jaar Deutsche Grammophon

Win een verjaardagsbox naar aanleiding van 120 jaar Deutsche GrammophonKlassieke muziek

Het legendarische platenlabel Deutsche Grammophon bestaat 120 jaar. Dat wordt gevierd met een verjaardagsbox die begin oktober verschijnt en met een concert in Peking door het Shanghai Symphony Orchestra. En via onze site maakt u kans om een verjaardagsbox te winnen.

Win een verjaardagsbox naar aanleiding van 120 jaar Deutsche Grammophon

Maestro laat trouwens vanaf maandag 24 september 2018 enkele van de grote momenten uit die geschiedenis horen, 2 weken lang.

Klik hieronder op 'neem deel' en door een juist antwoord te geven op de vijf vragen en de schiftingsvraag maakt u kans om zo'n exemplaar te winnen.

Meespelen kan tot maandagavond 8 oktober 2018 om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
 

Maestro

In Maestro klinken de grote klassiekers in uitvoeringen van vandaag en gisteren. Met elke week een internationale artiest in de kijker, een blik op de belangrijkste concerten in ons land, de nieuwste cd’s, en retro-momenten met artiesten die de klassieke muziek kleur en uitstraling gaven. Elke dag gaan we ook naar belangrijke concertzalen over de hele wereld waar de artiesten van vandaag het beste van zichzelf geven. En er zijn ook specials rond jarige componisten en uitvoerders, en exclusieve interviews.

Presentatie: Mark Janssens

Samenstelling: Bart Tijskens

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via maestro@klara.be

Elke weekdag, telkens van 14 tot 17 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 5 dagen lang te herbeluisteren via de site en de app.